CATEGORII PRODUSE
FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS OF $150

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, dinamica, motivata de ecologie si dornica sa inoveze. Ne ghidam dupa principii sanatoase de viata, tocmai de aceea, produsele din portofoliul nostru sunt in concordanta cu aceste valori si principii. Militam constant pentru protejarea mediului, dar si pentru autonomia in ceea ce priveste producerea de energie. Suntem pasionati de tehnologie, suntem in pas cu noutatile tehnologiei pe care le intelegem si le aplicam conceptelor noastre. Suntem de parere ca pasii mici facuti astazi vor avea rezultate mari maine.

Cui ne adresam?

Ne adresam oamenilor care vor o schimbare. Care doresc sa devina autonomi si sa produca energie pe cont propriu. Ne adresam oamenilor care isi cunosc nevoile, dar mai presus de toate, care vor sa schimbe directia lucrurilor intr-un sens pozitiv. Avand grija de ei, dar si de mediu, acelasi mediu in care vor creste copiii si nepotii lor.

Cu ce ne ocupam?

Comercializam invertoare solare, panouri fotovoltaice, accesorii de la producatori de renume pentru un viitor mai sigur, mai curat, mai sustenabil si mai ieftin. Prin alegerile noastre incercam sa educam publicul din Romania si sa il motivam sa investeasca in viitor. Este momentul oportun pentru o schimbare in gandire, in atitudine si in actiuni. iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

De ce SUNX?

Nu pretindem ca suntem cei mai buni, modestia este un cuvant care ne caracterizeaza, in loc sa ne laudam singuri, lasam rezultatele sa vorbeasca pentru noi. Nu este mai corect asa? 😊 Respectam oameniii si incercam sa le intelegem nevoile mai presus de toate. Intelegandu-le nevoile, stim cum sa-i ajutam. Credem ca rabdarea si implicarea sunt esentiale in munca noastra, de aceea, ascultam inainte de a vorbi.

Pentru ca suntem pasionati de munca noastra, pentru ca ne directionam toata energia catre lucruri in care credem cu adevarat, fara sa obosim. Pentru ca suntem atenti, empatici si dornici sa facem treaba buna impreuna.

Hai sa ne cunoastem! 😊

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Nu poti copia acest text !

Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Buna :)
Te pot ajuta?