CATEGORII PRODUSE
FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS OF $150

LIVRARE PRODUSE

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Datorită unei serii de factori (dimensiune, greutate, distanță, particularități de transport – produse fragile), taxa de livrare va fi calculată in momentul plasarii comenzii, dupa introducerea datelor de livrare. Aceasta se va regăsi distinct pe factura fiscală.

Taxa de livrare este calculata automat in functie de greutatea si dimensiunea coletului precum si distanta. Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: Sameday, Nemo Express, DPD, GLS, Cargus, Pallex și Dragon Star.

După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

Termenul de livrare a produselor de către curier variază de la 1 la 5 zile lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune, greutate, adresa de livrare). Anumite localități nu sunt acoperite de serviciile de curierat („livrare door to door”), produsele putând fi ridicate din cel mai apropiat centru logistic al firmei de curierat prin care a fost efectuată livrarea.

Termenul maxim în care clientul intră în posesia bunurilor comandate este de 10 zile lucrătoare (exclus perioada sărbătorilor de Paște, iarnă, Black Friday). Depășirea acestui termen duce la posibilitatea anulării comenzii fără alte explicații.

O serie de produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: panourile fotovoltaice, bările de la sistemele de fixare cu lungime de peste 3 m, produsele cu greutate brută de peste 200 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat(Pallex), etc.). În acest caz termenul de livrare este mai mare ca cel de la firmele de curierat.

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Nu poti copia acest text !

Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Buna :)
Te pot ajuta?